Tilbakeblikk på 2016: My awards!

Vi er godt inne i 2017, og 2016 er historie. MEN jeg har lyst til å dele med meg litt historie, og dele ut mine egne "priser" for fjoråret:

ÅRETS SKITUR:
Og omtrent den eneste, var med disse to: Amanda og Angelica.

ÅRETS FRIIDRETTSUTØVER:
Med lidenskap og iver overrasker, og imponerer, hun meg gang på gang. Det ble mange nye rekorder i 2016, men det viktigste er treningsgleden! 


ÅRETS FERIE:
Vinterferien tilbrakte vi hos Laila i Øvre Vang og i denne sjarmerende tretopphytta i Ringsakers dype skoger. Minner for livet!


ÅRETS FOTBALLOPPLEVELSE:
Vi hadde en fantastisk langhelg i Barcelona, sammen med mor/mormor. Vi nøt nydelig mat, våren og herlig fotball på Camp Nou!


ÅRETS SOMMERFERIE:
Amanda og jeg var så heldige å få være med "Frederikssons Fabrik," aka Talla, Frederik og ungene, til Danmark og Hornbæk på en ukes ferie. Vi hadde mye dårlig vær, men desto større opplevelser, og besøket på Bakken resulterte i ÅRETS CANDYFLOSS!


ÅRETS OPPUSSING OG OVERRASKELSE:
Badet skulle pusses opp, men samtidig ble det oppdaget en stor vannlekkasje fra kjøkkenet. Vi måtte flytte ut i 2,5 uker, men resultatet ble bra!
ÅRETS HOTELL:
Litt ufrivillig, men veldig hyggelig, så ble vårt opphold på Grand Hotel i Larvik et fint minne. Da vi ikke kunne bo hjemme på grunn av oppussing, så ble alle godt ivaretatt på byens beste hotell. De skjønneste servitørene, flinkeste kokkene, de flinkeste stuepikene og blideste resepsjonistene tok godt vare på oss alle. Vi er så takknemlige!ÅRETS KONSERTOPPLEVELSE:
Det var et vanskelig valg, men det falt på julekonserten til Ole Edvard Antonsen. Det var en kalendergave til Poden, og vi hadde en stemningsfull kveld i ett fullsatt Bølgen Kulturhus.


ÅRETS FEST:
Tradisjonen tro feirer vi jul i juli, og denne kvelden samlet vi gode venner, både voksne og barn, til nydelig julemat, julemusikk og julestemning :-)

ÅRETS LÅT:
Denne er vrien, fordi jeg hører på sinnsykt mye musikk! Men for meg så må det bli "Faded" med Alan Walker. Den kom feiende inn, som en overraskelse, farget sommeren og er like fin! 

ÅRETS KOROPPLEVELSE:
Første helgen i juni var jeg med Larvik Kantori på tur til Harlem i Nederland. Det var nok en tur som gjorde godt!ÅRETS ÆRESPRIS:
Går til min datter, Amalie, som fullførte 10 års skolegang med glans, og som blomstret opp på videregående denne høsten. Jeg er ikke overrasket, jeg vet hva som bor i jenta, men gleder meg over fremgangen hennes og heier på henne hver dag. Uten henne, og mine 3 andre barn, kunne jeg ikke ha jobbet som jeg gjør, og sammen gjør vi det utrolige.

Det var 2016, og noen av høydepunktene. Men året har flest hverdager, og jeg er så stolt av oss som får det til og som har en så herlig familie og gode venner! 
 

#larvik #grandhotell #familie #venner #tretopphytter #fcbarcelona #jul #christmas #danmark #hornbæk #harlem #netherlands #spain #barcelona 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina Cathrine

Nina Cathrine

49, Larvik

Jeg er lykkelig mamma til fire og sykepleier. Det er i hverdagen vi opplever de store tingene, og musikk er har en stor plass i livet mitt. Jeg har et godt øre for historier og liker gode kommentarer. Derfor er min "dagbok" og penn alltid i nærheten.

Kategorier

Arkiv

hits